zondag 11 december 2011

Mijn kerst verlanglijstje

Voordat ik jullie mijn verlanglijstje bekend maak moet ik jullie iets bekennen, ik heb nog nooit kerst gevierd met cadeautjes, nooit! Maar hé, voor alles is er een eerste keer!

Wij vierden vroeger thuis altijd sinterklaas maar dat doen we inmiddels al jaren niet meer. De afgelopen jaren is het standaard op 2e kerstdag gezellig met een klein groepje gourmetten en een gezellig avondje zitten, verder geen gedoe. Maar bij mijn vriend thuis doen ze met kerst wel aan cadeautjes, door middel van lootjes. Dus ik moest er aan geloven, een lootje opstellen.

Ik weet echt nooit wat ik moet vragen, ook niet voor mijn verjaardag. Maar ik ben er uit gekomen! Het eerste wat in me opkwam waren pantoffels! Ik heb al-tijd koude voeten en om nou ieder weekend mijn pantoffels in mijn tas te duwen als ik naar mijn vriend ga is ook niet ideaal dus dat was er al 1.

Verder kon ik echt niks bedenken, maar ik hou van lezen. Dus heb ik een middaglang op bol.com rond zitten kijken naar leuke boeken. Het budget voor de kerst in trouwens €25,- een leuk bedrag al zeg ik het zelf!

Ik heb 3 boeken uitgezocht die allemaal tussen de 4 en 10 euro. Mooie kleine prijsjes. Ik vind het namelijk niet leuk om dan iets uit te zoeken wat 20 euro kost. Aangezien ze er ook een heel dobbelspel om heen hebben! Dus meer cadeaus maakt het spel leuker.


Ik heb 2 boeken uitgekozen van Judith Visser. Namelijk: Stuk en Oversteken. Het zijn beide thrillers, ik hou er van! Ik was niet bekend met deze Nederlandse schrijfster maar na van beide boeken het eerste hoofdstuk online te hebben gelezen ben ik erg benieuwd. Ik wil meer! Het derde boek is van het bekende schrijversduo Nicci French. Het gaat om het boek: Bezeten van mij.

Met deze schrijvers ben ik al wel bekend omdat mijn vriend me lichtelijk gedwongen heeft het boek Het geheugenspel te lezen. Ik was meteen verkocht en wil daarom ook zeker meer boeken van hun lezen.

Dat was het eigenlijk! Laat me even weten of jullie het leuk zouden vinden om een review van deze(of andere) boeken te lezen zodra ik ze uit heb.

Liefs.

P.s.: wat staat er op jouw verlanglijstje? 

1 opmerking:

  1. Wat grappig, ik ben nu ook bezig met lezen in Judith Visser: Oversteken! Het boek is erg leuk! Leuke wishlist. x

    BeantwoordenVerwijderen