vrijdag 2 december 2011

30 days challange: dag 1


Ik kwam online een erg leuke 30 days challange tegen die me erg aansprak. 30 redelijk persoonlijke vragen maar ook erg leuke!

So here we go!

Vraag nummer 1.
Je huidige relatie. Als je single bent, vertel dan hoe het is om single te zijn.Ik heb inmiddels al bijna 10 maanden een relatie, wat voor mij lang is haha! Ik heb enorme bindingsangst, en mijn huidige relatie is dan ook mijn eerste serieuze relatie. Door alles wat ik heb meegemaakt vertrouw ik mensen niet snel en is het een lange tijd erg moeilijk voor mij geweest om een relatie aan te gaan.

Tot ik mijn huidige vriend ontmoette, vanaf de eerste dag was er al een klik en chemie, hoe cliché dat ook klinkt. Aangezien hij ook al een tijdje een relatie had gehad hebben we lekker rustig aan gedaan, ook al was het voor iedereen overduidelijk dat we smoorverliefd waren haha. Wij hielden het er op dat we vrienden waren. We gingen elke week samen de stad in. Een drankje doen, even naar die winkel toe, een uur lang in de v&d zitten voor een rek met games. Ja we zijn samen op de grond gaan zitten. Eigenlijk best gek, maar we wouden samen zijn en dit was het perfecte excuus haha.

Na 2 maanden ben ik een keer bij hem thuis langs gegaan. En eigenlijk hebben we vanaf dat moment officieel een relatie. We hebben geen makkelijke start gehad en het onszelf veel moeilijker gemaakt dan eigenlijk nodig was. Maar we hebben ons er door heen geslagen, ook dankzei vrienden en familie van beide kanten die het meteen volledig accepteerden. Ik ben dus ook erg blij met mijn schoonfamilie. Het zijn stuk voor stuk zulke lieve mensen die me vanaf dag 1 hebben geaccepteerd en er voor me zijn geweest.

Nu 10 maanden later hebben we redelijk wat doorgemaakt, leuke maar ook minder leuke momenten. Maar in mijn ogen hoort dat erbij. Zo zijn we na 3 maanden heerlijk samen een week op vakantie naar het buitenland gegaan en hebben we na amper een half jaar bijna een maand samengewoond. Achteraf zouden we dat misschien anders hebben gedaan maar we hebben er veel van geleerd. Bijvoorbeeld dat we er beide niet klaar voor zijn om samen te wonen haha.

Ondanks alle dipjes zijn er ook veel pieken. We hebben het ieder weekend enorm leuk samen en houden oprecht veel van elkaar. Ja, ik ben erg tevreden met mijn relatie en zou mijn vriend voor geen goud willen missen.

Zo, dit was mijn verhaal over mijn relatie, morgen weer een artikel online met een nieuwe vraag en een nieuw antwoord J tot morgen!

Liefs,

P.s.: Ben jij single of heb je ook een relatie? 

1 opmerking:

  1. Leuk artikel, ik denk dat je 'm op mijn site gevonden hebt. Je ziet eigenlijk overal de Engelse versie en ik heb er zelf een Nederlandse versie van gemaakt, dat is voor alle lezers toch wat gemakkelijker :)

    Ik heb geen relatie en wil dat voorlopig ook zo houden :) Maar dat heb je wellicht op mijn blog al gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen