donderdag 8 december 2011

30 days challange: dag 7

Vandaag gaan we het hebben over astrologie. En dan wel het gedeelte sterrenbeelden. Want de vraag van vandaag luid:

Wat is je sterrenbeeld en denk je dat dit bij je persoonlijkheid past?Mijn sterrenbeeld is de schorpioen. Heel veel mensen denken hier meteen bij: oei, een schorpioen. Maar kloppen alle eigenschappen die aan dit sterrenbeeld zijn verbonden wel of zijn het vooroordelen?

Op het internet heb ik mij een beetje verdiept in de eigenschappen, ik heb dit al eerder eens gedaan. Uit nieuwschierigheid, dus het antwoord wist ik ook al meteen eigenlijk. Hoe dan ook hier een stukje informatie over het sterrenbeeld: De Schorpioen.

De Schorpioen is een sterk en gecompliceerd persoon, trots en gevoelig. Zijn gevoelens zijn niet makkelijk onder woorden te brengen, laat staan uit te leggen. Als hij van iemand houdt, dan doet hij dat heel intens, met hart en ziel. Het is voor hem erg moeilijk om luchtig met dergelijke gevoelens om te gaan. Doet een ander dat wel, dan kan hij daar eigenlijk geen begrip voor opbrengen.

Zijn gevoelend zijn dan ook vrij snel gekwetst. Ondanks het feit dat hij dan direct in aanval gaat – het teken Schorpioen is niet voor niets één van de felste strijders van de dierenriem – verliest hij niet snel zijn humeur. Gebeurt dit wel, dan kan degene die zijn boosheid over zich af heeft geroepen beter maken dat hij of zij wegkomt: vergeten en vergeven komt niet in zijn woordenboek voor.

Anderen hebben soms moeite hem te begrijpen en ondanks de aantrekkingskracht worden vriendschappen moeilijk gesloten. Is het eenmaal zover, dan gaan deze vriendschappen heel lang mee.

Ik kan hier eigenlijk heel kort over zijn, ja het klopt. Wat hierboven word beschreven klopt allemaal. Natuurlijk is dit een korte samenvatting en is er veel meer maar ik denk dat dit bovenstaande stukje tekst mij beter omschrijft dan ik ooit zelf zal kunnen doen.

Zoals je kan lezen is de Schorpioen meer dan fel en aanvallen, en komt dat juist voort uit kwetsbaarheid. Mocht je na het lezen van dit artikel meer over je eigen sterrenbeeld willen weten dan raad ik je deze site aan: http://www.goastro.nl/sterrenbeelden/

Hier vind je veel en uitgebreide informatie over alle sterrenbeelden. En ook allerlei soorten horoscopen.

Liefs,

P.s.: wat is jouw sterrenbeeld?

1 opmerking: