dinsdag 15 november 2011

It’s time to stop crying and grow up.

Hello, Eeuwigheden niet geschreven, omdat ik dacht dat alles goed ging. Niets is minder waar het feit is dat ik mijn super lieve vriendje heb die oprecht naar me luistert en er voor me is.

Hoewel we dan misschien maar 7 maanden iets hebben mag ik toch wel zeggen dat we behoorlijk  wat mee hebben gemaakt.. Na 3 maanden samen op vakantie naar het buitenland, na 5 maanden  een maand samengewoond. Nee makkelijk hebben we het onszelf niet gemaakt. En we zijn tegen veel dingen aangelopen die andere stellen pas ontdekken na een jaar denk ik?

Ik heb geen idee, want iedere dag is dit  mijn nieuwe record. Mijn langste relatie ooit. Hoe dan ook ik dwaal af. Waar het op neer komt is dat ik niet meer schreef omdat ik door alle leuke dingen de negatieve dingen heel hard wegstopte en negeerde. Wat dat betreft maakt liefde wel degelijk blind.

Maar nu, na meer dan een half jaar.. begin ik in te zien dat ik er ook nog ben, en niet alleen wij. En, dat niets eeuwig is en niets zeker dus dat ik moet genieten en naar mijn vrienden toe moet gaan. Iets wat ik bijna niet deed omdat alles wat ik wilde doen was bij hem zijn. Het maakt niet uit wat we deden zolang ik maar bij je was.

En nu, natuurlijk ik ben alsnog het liefste bij jou, want ik hou van je met heel mijn hart. Maar wat ik nu wel in zie is dat ik moet en ga genieten. Genieten van het leven en leven op mijn manier. Niets zal vanzelf gaan of makkelijk zijn en ik zal zeker nog veel fouten maken, maar ik wil het doen zoals ik het wil. Mijn risico’s mijn consequenties. En lieve schat, dit is iets wat jij mij hebt geleerd.

En makkelijk nee makkelijk zal het niet gaan, maar vechten zal ik er voor, om het te doen op mijn manier. En als ik thuis zit en mijn moeder me het leven weer eens zuur maakt. Dan ben jij in mijn gedachten om te zeggen: Leef en geniet!

Dus vanaf nu, vallen hier hopelijk positievere verhalen over mijn leven te lezen. Ik beloof niks, want he.. als ik wil zeiken over van alles en nog wat en gal wil spugen over die ene nare leraar, laat me! Ik mag dan wel bezig zijn met volwassen worden.. ik ben nog steeds een beetje een puber J

Geen opmerkingen:

Een reactie posten